Publicerad den Lämna en kommentar

Hörselföretagarna och HRF Stockholms län om vilka utmaningar hörselvården står inför 2025

Under 2025 planeras ett nytt system för primär hörselrehabilitering i Region Stockholm. Här kommer bland annat nuvarande system för Fritt val av hjälpmedel att tas bort. Under det kommande året skall ett nytt förfrågningsunderlag utarbetas. Hörselvården i Stockholm är idag kraftigt underfinansierad och vi står redan idag inför en situation med en nationell audionombrist och en åldrande befolkning. I ett gemensamt brev till den politiska ledningen lyfter idag Hörselföretagarna och Hörselskadades Riksförbund (HRF) i Stockholms län ett antal utmaningar vi ser framöver för hörselvården i Region Stockholm. Hela brevet finns nedan:

Brev Region Stockholm oktober 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *